Hoe kan iemand jou liefde onderschatten,
Terwijl jij er voor me bent?
Jij bent voor mij een persoon dat dierbaar is,
En als ik me niet vergis,
Ben jij me vader,
Een vader vol liefde voor z’n kinderen.
Een vader die trots is met elke mooie prestatie van zijn kinderen.
Voor mij is me leven erg goed,
De gene die mij opvoed en genoeg geeft zijn twee zussen en een vader.
Een vader veel dingen voor me doet,
En een zoon die dingen terug doet.
Jij en ik kunnen beste vrienden zijn,
Maar dan voor altijd,
Maar alleen als we er beide uit kunnen komen met elke probleem.
Met twee helpende zussen,
En een vader die je verzorgt en voed met veel liefde,
voel je nooit iets dat niemand wil zijn en dat is alleen.