na een lange tijd ben ik blij je eindelijk weer te zien
voel me zo gelukkig en blij
ik kijk je aan en voel warmte die in me
we zijn wat gezellig aan het knuffelen
we vertroetelen elkaar
de hele tijd gaat alles goed
na het eten krijgen we een discussie over een bepaalt onderwerp wat ik het liefst ontwijk
op een gegeven moment word de druk teveel
ik stap uit het gesprek en ga naar de badkamer
ik blijf daar voor een lange tijd zitten
dan kom ik uit de badkamer en zeg niets tegen je
daarna vertel ik alsnog wat ik voel en hoe ik me voel
ik vind het moeilijk maar het komt er toch uit
dan brengt hij me naar huis
thuis sta ik bij de schuur om mijn fiets erin te doen
we hebben weer een discussie over een bepaalt onderwerp
dan zeg je ineens van dat je me steeds minder gaat vertrouwen
toen ik dat hoorde storte me wereld in
wist niet wat ik moest zeggen
mijn hart brak in tweeen
ik wilde hem sommige dingen niet vertellen omdat ik er me eigen voor schaam
dan vraagt hij aan mij van:'dus je vertrouwt me niet of je schaamt je voor me'
maar dat is helemaal niet zo
ik schaam me alleen voor mezelf voor het geen wat er mis is met mij
ik kan echt alles bij hem kwijt maar omdat ik me voor mezelf zo schaam durf ik dat gewoon niet ookal weet ik dat ik hem voor de 100% kan vertrouwen
ik vind het zo moeilijk om mezelf te uiten en me als een open boek te weergeven aan hem en anderen
ik heb hem belooft toen ik bij de schuur stond dat ik ga proberen om openhartiger naar hem en andere mensen te zijn maar vooral naar hem
hij vond dat een goed idee en hoopte dat ik dat ook zou gaan doen
mijn hart ging tekeer
kon wel overgeven van de stres
ik vroeg hem of ik hem nog een kus mocht geven
hij vond dat goed en gaf me ook een kus terug
later ging hij weg
ik gaf hem een kus en zei hem weltrusten
hij zegt me ook weltrusten en gaat weg
nogsteeds leek het alsof ik moest overgeven
ik wist niet wat te doen
nu om dit allemaal even duidelijk te maken...
dit wat ik nu hem geschreven
is wat er nog maar net is gebeurd
ik weet niet wat ik hier mee moet
ik wil gewoon zo graag dat hij me weer voor de volle 100% gaat vertrouwen maar ik weet niet hoe lang dat gaat duren en hoe ik hem zijn vertrouwen kan terug vinden
hopelijk kan ik gehopen worden door mensen die me wat raad kunnen geven
voel me zo ontzettend rot
weet nu even niet wat te doen
bedankt mensen dat ik mijn hart hier mocht luchten bij mensen die houden van gedichten en houden van je hart te kunnen luchten
love,Angel