Wij samen,
Wij als 2 meiden zijn al ons hele leven bij elkaar,
Samen bestrijden wij elk gevaar,
We delen ons verdriet in alle tijden,
Wij zijn niet meer te scheiden,
Samen maken wij van alles mee in dit leven,
Voor jou zal ik alles geven,
Vandaag samen met mijn scooter uitgegleden,
Omdat mijn scooter raar deed toen we in een bocht reden,
Allebij kwamen we er met schrammen vanaf,
Was dit misschien onze straf,
Al die dingen die wij hebben mee gemaakt,
Heeft ons diep van binnen geraakt,
Onafscheidelijk na al die problemen in het verleden,
Hebben wij samen voor alles gestreden,
Al dat verdriet en al onze pijn,
Maar ik weet het zeker dat wij altijd samen zullen zijn.
xx
Eva, I love you girl