trillende snaren
verbeelden het geluid
van monotone echo´s
die opgaan in stilte
een bleke hand voorzichtig
op grijze geschreven stenen
via ijskoude aanraking
op zoek naar innerlijke vrede
aanschouw een grauwe wereld
langs afgelegen wegen
rijdend op vallende tranen
wachtend, tot wachten overgaat