Nu ik afscheid heb genomen
van mijn nare dromen
Afscheid van een vriendin
stort de wereld even in
Leven gaat verder lieve schat
het was me nogal niet wat
Je zei, ik ga nu maar
voor mijn reis ben en ik klaar
Maar jou leven gaat gewoon door
ik weet je gaat ervoor
Je bent een persoon met kracht
die iets van het leven nog verwacht
Tranen vloeien in overvloed
maar het voelt goed
Lijden kon niet langer meer
zei dat keer op keer
Nu je daar zo vredig ligt
met een glimlach op je gezicht
In vrede zal je verder gaan
en wij zullen allemaal naast je staan
Je begeleiden, de laatste woorden
van de mensen die je bekoorden
Dag lieve schat vaarwel
eens zien we elkaar zeker wel
Frederiq 29 november 2009