Hoe voel ik mij;
Beschadigt van buiten,
Gebroken van binnen,
Verkeerde besluiten,
Ik kan er niet van winnen,
Gevoelens maken mij kapot,
Het breekt mijn ziel,
Mijn gedachtes zijn zo bot,
Dat ik voor het graf kniel,
Verloren in een strijd,
Voor goed weg willen,
Alles verdwenen alles kwijt,
Ik kan mezelf wel killen,
Zoveel pijn zoveel geleden,
Vernederd en verslagen,
Kijk ik terug naar mijn verleden,
En moet ik alles weer verdragen,
Nooit zal het goed komen,
Ik zal altijd de dupe zijn,
Mijn tranen beginnen te stromen,
Van al mijn verdriet en pijn.
xx