Ik kan niet zo doorgaan
Mijn benen hevig trillend
Bijna niet meer kunnen staan
Hoe ga ik nu door
Zonder blije stemmen
Die zeggen je staat er niet alleen voor
Het gaat zo toch niet
Van binnen stervend, kapot aan het gaan
En niemand die het ziet
Kon ik maar vliegen
Boven de wolken waar ik onzichtbaar ben
Niet meer hoeven liegen
Alleen maar ik en mijn eigen stem
Zou er een hemel zijn
Waar ik eindelijk vrij ben
Een leven zonder pijn
Een leven met alleen Hem
God die naar mij luistert
En mij niet beoordeeld
Die mij moed influistert
En zijn liefde met mij deelt
Alleen mijn dromen
Die mij vleugels geven
Dan kan ik erbij komen
Bij het betere, nee perfecte leven