Als mensen tijdelijk bloemen waren
dan zouden bergen in dallen veranderen.
Op de hoogste top stond een gipsen beeld
die plots gipsen tranen begon te huilen.
Kartonnen bladen dreven op het water
terwijl reuze vissen de zee te baas gaan.
Kleine bomen stelpen de helse winden
als de kartonnen bladeren te keer gingen.
Men zou gipsen tranen beginnen huilen
als de bomen de wind niet kunnen stelpen.
Als kartonnen bladeren de zee kapot maken,
is het doordat mensen tijdelijke bloemen zouden zijn.