Zo uitgekeken,
naar dat ik jou weer zag.
Zo uitgekeken,
naar dat ik jou weer voelde.
Zo uitgekeken,
naar het moment dat ik weer bij jou was.
Alles een flop,
liever zet ik m'n leven stop.
Waarom gaat het bij mij nooit goed,
verkeerde mensen uitgezocht?
Telkens als ik net van een jongen hou,
stopt de relatie gouw.