Ik wil maar 1 ding en dat ben jij,
ik draag je altijd bij mij.
Ik ben smoor verliefd op je,
Maar jij niet op mij zeggen ze.
En wat ik voor je voel,
is een hele boel.
Ik wou dat ik je kon dwingen,
maar over jou liefde kan ik alleen maar zingen.
Jij zit helemaal in me gedachte,
en vooral hoe je naar me lachte.
Ik denk nu heel even,
maar even duurt bij mij me hele leven.
Als jij mij leven was,
dan was het leven er pas.
Maar dat gebeurt alleen maar in mijn dromen,
dat zal mij niet in het echt overkomen.