het is zo dichtbij
plots ineens oog in oog met de dood
geen uitweg meer geen reset
niet meer inzien wat het leven bood
het is zo onverwacht
plots ineens hard tegen hard
nu of nooit vecht of vallen
en dan word alles zwart
hoor de piep van de monitor
zacht op de achtergrond
wil het niet zien
maar de dood zond
een bericht dat het plots dichtbij is
plots geen uitweg meer te zien
niemand weet waar het is
maar weet wanneer het komt misschien
het is zo dichtbij
plots ineens oog in oog met de dood
het doet zo´n pijn
maar het kleed je uit je bent bloot
pijn verdwijnt je verstijft
als je oog in oog staan met het eind punt
niemand meer te zien het is over
dit had je jezelf nooit gegunt