Er bestaat een land zonder zorgen.
Dat is het land van morgen.
De hemel blauw.
De weiden groen.
De mensen vrolijk,
als een zorgenloze bloem.
Pijn en verdriet,
hebben ze daar niet.
Ze hebben daar niet het hoge woord.
Geen enkel mens word daar vermoord.
Geen oorlog, donker en geweld.
Niemand hoeft er te spelen voor held.
Euwige vriendschap,
bestaat hier écht.
Niemand heeft het er slecht.
De appels perfect rond en rood als bloed.
Ook mensen zo zwart als roet,
mogen daar leven,
zoals het leven aan hen is gegeven.
Zolang er vandaag mensen zijn met zorgen,
denk ik aan het land van morgen.