Verloor,
Ik verlies mijn gevoel,
Verloor mijn hart,
Geen enkel doel,
Verloren,verward,
Familie verloren,
Vrienden aan het verliezen,
Niks kan bij mij horen,
Ik heb niks voor het kiezen,
Verloor mijn moed,
Verloor de sterke kant,
Verliezen is niet goed,
Waar ben ik in beland,
Ik verlies mijn herineringen,
En mijn blijdschap,
En alle andere dingen,
Ik zet de verkeerde stap,
Verloren door bedrog,
Het verliezen van een strijd,
De pijn die voel ik nog,
Want alles ben ik kwijt.
Xx