Een jonge dame,
Een jonge dame van achttien,
heeft het werkende leven al een beetje gezien.
Moest eerst wel aan het ritme wennen,
maar dan leert zij veel vriendinnen en vrienden kennen.
Dan komt bij de dame de liefde om de hoek kijken,
en dat zij voor haar vriend doet bezwijken.
Dan is alles nog zo pril,
zodat zij zeker meer wil.
Zij gaan leuke dingen doen met elkaar,
dat weegt bij haar heel zwaar,
Het week-end uit dansen gaan,
daarna wandelen bij de maan.
Ook een bioscoopje pakken doen zij graag,
en dat doen zij vandaag.
Daarna gaan zij elkaar veel beloven,
en daar hoort bij dat zij zich gaan verloven.
Caroline.