Alles terug draaien naar hoe het was
Als ik tijden kon terug draaien, was jij nog in mijn leven.
Dan was ik meer mezelf, en had ik jou meer gegeven.
Misschien had het iets uitgemaakt, misschien ook niet.
Maar ik kan dit gevoel niet verdragen, dit verdriet.
We hebben allebei wat fout gedaan,
maar toch, het was niet slim van je om weg te gaan.
Had me op zijn minst nog 1 keer gezien.
Want misschien had ik wel een tweede kans verdiend.
Nou, ik maar denken dat gaat wel over na een tijd.
Maar het was toch een harde strijd.
Al die opmerkingen als "Geen hand vol maar een land vol" boeide mij geen f*ck.
Het kwam allemaal door mij, ik had het te druk.
Je dacht dat het al voorbij was, maar ik zit er nog steeds mee.
Misschien had het wat kunnen schelen, misschien waren we dan nog..ach, welnee..
Je hebt me gekwetst door steeds te praten over je vriendin.
Het was pijnlijk, want ik vroeg me af "Waarom komt zij er wel in?"
Was ze spannender, aantrekkelijker, of lag het toch aan mij?
Gaf het een enorme kick, of voelde je je opeens vrij?
Je staat zeker versteld nu je dit zo leest, maar het doet mij vast meer dan jou.
Wat je waarschijnlijk ook niet wist, is dat ik nog steeds van je hou.
Sommige mensen roepen dat dat niet kan.
Maar ik denk wel anders, ben ik bang.
Ik denk er nog steeds aan, wat als ik het anders deed?
Wat als ik nou deze hele k*t situatie vermeed?
Kon ik het überhaupt wel vermijden?
Of moest ik hier zoizo aan leiden?
Ik weet dat je nu bij een ander bent, en je haar niet wilt verlaten.
Maar we hadden er op zijn minst over kunnen praten.
Dat jij dit in je eentje had besloten, was ik aardig van geschrokken.
Waarom was je nou zo snel vertrokken?
Ik dacht dat het echt was, was je voelde.
En dacht precies te weten wat je bedoelde.
Hoe hard ik het ook wil, jou vergeten kan ik niet.
Dat is mijn probleem, en doet me het meest verdriet.
Schouders op, rug recht,
dit is waar ik voor vecht!
adem in, adem uit,
en wacht geen seconde met je besluit.
Ik zet me door tot de laatste stap.
Ja jongen,, zet je maar schrap!
Schat, je moet weten dat je ALTIJD terug kan komen.
Laat mij maar ondertussen lekker verder dromen..