denk je wel s over overal waar je tot nu toe hebt meegemaakt,
je had nooit gedacht dat je zo depressief zou worden,
vraag je je af?
is t leven of dood?
denk je dat er niemand is zoals jij?
wij zijn de genen
we worden neergesmeten
maar staan dan weer op en kijken ver boven het publiek uit
het leven waar ik aan denk is zoveel beter dan dit
ik had nooit gedacht dat ik vast zou komen te zitten in deze rommel.
ziek om me af te vragen;
is t leven of dood?
ik moet uitzoeken wie er achter je staat
ziek van deze rotzooi
ziek van dit leven
verdwaald in een bult hooi
wie zal me ooit vergeven