rare gevoelens
wist niet dat ik ze had
spoken door mijn hoofd
zeggen ”doe dit, doe dat”
rare gevoelens
stekende pijn in mijn ziel
jou en haar
gevoel alsof ik viel
rare gevoelens
ik val naar benee
jij blijft staan
wilt niet met me mee
rare gevoelens
je laat me alleen
val in een grote leegte
en vind je gemeen
rare gevoelens
zeggen verschillende dingen
probeer niks te laten merken
maar kan ze niet bedwingen
rare gevoelens
hoe zet ik ze uit
wil ze weg schrobben
maar ze zijn getekend in m’n huid
rare gevoelens
jij begrijpt me niet
rare gevoelens
vreemd dat jij ze niet ziet