Ik drink, om te vergeten,
al die armzalige jaren,
ik drink, om niets meer te weten,
en mijn geest te bedaren,
te ontsnappen aan dit smakeloze leven,
de tragische comedie van de liefde,
ik drink, omzelf te vergeven,
de indringende afkeer en grieve..
Ik drink, om het afval te lozen,
mij gegeven in liefde en hartstocht,
drink, tot aan mijn lever-cirrose,
ik heb m'n ziel aan Satan verkocht!
Ik drink, voor diegeen die ik haat,
mezelf de illusie te verkopen,
dat het straks wel beter gaat,
maar een nieuwe dag, mij zal slopen.
Ik drink, mijn God, ik drink,
een deel uit verloren hoop,
de eenzaamheid waarin ik zink,
zet ik mezelf te koop...ik drink...ik drink!!
*gedicht staat in tegenwoordige tijd geschreven,
maar dit hoofdstuk heb ik al jaren geleden afgesloten,
dus geen zorgen freak-jes.