Denken dat het goed met me gaat,
Zal een slechte interpretatie zijn.
Buitenaf zie ik er misschien goed uit,
Maar van binnen vloeit de pijn.
De oneerlijkheid zal zijn tol eisen,
Mij in een diep dal naar beneden trekken.
Indien er niks gaat veranderen,
Wordt het moeilijk nog te rekken.
Dit meisje voelt zich ongelukkig,
Niemand die haar kan begrijpen.
Wie mij nu zal proberen te helpen,
Zal de laatste zijn die mij kan slijpen.
De woede die zich alsmaar opbouwt,
Zal zich nooit meer doden.
Alles wat jij zomaar mag,
Is mij altijd verboden.