Als vriendschap iets bijzonders wordt
jaren lang en nog steeds niet kapot
Heb je een band gekregen
is een zegen
Groeit uit tot iets moois en fijn
om dan nog steeds die vriend te zijn
Praten, alles mag
eigenlijk iedere dag
Over de dagelijkse dingen
wat te beginnen
Als je die vriend niet meer zou hebben
Zou je het dan nog redden.
Een vriend is waar je alles tegen kan zeggen
je kunt alles uitleggen
Diepe gevoelens bespreken
niemand hoeft dat te weten
Dat is het fijne van een vriend
dan heb je hem ook vediend
Alles samen delen
dat kun je niet met zo velen.
Frederiq 3 December 2009