dood
Ik heb het nu
even gehad!
Ziekte en dood..
even..teveel voor mij!
Altijd positief zijn
altijd delen zoveel pijn!
Ik heb het nu
even gehad!
Ze stierf als het ware
in mijn armen
streelde haar haren ..en zei;
het komt goed!!
HET KWAM
NIET GOED!!!!!
Het was gewoon............
even teveel.