in de stilte van de nacht
in de donkere koude lucht
zie ik dat je op me wacht
je bent niet meer op de vlucht
vanuit mijn bed,kan ik je zien
je stralingen zijn zo fijn
de helderheid die je verdien
het licht,doet aan mijn ogen pijn
je roept me zachtjes bij mijn naam
en de ster fonkelt weer
ik kijk naar je vanuit mijn raam
en ik verlang naar meer
maar mijn tijd is nog niet gekomen
het gemis van jou,doet zo'n pijn
ik zie je iedere dag in mijn dromen
ooit lieve opa,zullen we weer samen zijn.
veel liefs uw kleindochter xxxx