Het doet,
Het doet zo'n pijn om ze te zien verliezen,
Het doet zo'n pijn om ze kwijt te zijn,
Het doet pijn om elke keer weer opnieuw te kiezen,
Het doet mij pijn ontzettend pijn,
Het doet mij zo'n verdriet om alles te zien wegglippen,
Het doet mij zo'n verdriet om achter te blijven,
Het doet mij zo'n verdriet als ze gaan flippen,
Het doet mij zo'n verdriet om er over te schrijven,
Het doet mij ontzettend kwaad maken,
Het doet mij verlangen naar die oude tijd,
Het doet mij van binnen raken,
Het doet mij huilen ik ben ze voorgoed kwijt..
xx