Ik zal er zijn in warmte om je heen
in zonnestralen op je huid
ik ging niet werkelijk van je heen
ik ben je leven echt niet uit.
Ik ben er in de wolkenlucht
maar ook in zachte regen
en in een vleugje wind, een zucht
kom je me telkens tegen.
Ik blijf in je herinnering
aan de voorbije dagen
en weet, dat ik nog altijd voor je zing
als jij daarom zal vragen.
Ik blijf bij jou in je gedachten
in vreugde en in smart
alle dagen, alle nachten
draag jij mij in je hart.