Een jongedame,
Een jongedame van 24 jaar,
had een vriend en vormen een paar.
Aan kinderen wilden zij nog niet beginnen,
zij wilden eerst iets anders verzinnen.
Heel goed leren kennen,
en elkaar laten verwennen.
Zodat zij het erg goed hebben samen,
en fijne plannetjes beramen.
Zodat zij ook boodschappen doen,
en samen delen de poen.
Het fijn hebben jaar in en jaar uit,
dat roepen zij tot besluit.
Caroline.