Kom
nog even
je kan het wel.
Wacht tot de dood
je liefdevol omhelst
en zie hoe de pijn
zal wegdrijven
over wolken die
de golven zijn van de zee.
Maar je moet niet zwemmen
want je bent toch al dood
mentaal.
Maar ik laat je niet verdrinken
ik hou je kop boven water
zo lang ik kan.
zo sterk jij bent.
Je hebt genoeg moeten wachten
we hebben genoeg afstand gecreƫerd.