Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Volle maan
Het is volle maan
Iedereen kan dat zien vanuit de laan
De maan is voor mij heel bijzonder
Het is en blijft een wonder
Ik kan er uren naar staren
Mijn gedachtes even laten afdwalen
Zonder te maren
En zonder bang te zijn te falen
IK kan vanuit mijn bed de maan zien
Oja mijn broertje noemde mij altijd bien
Het is een heldere nacht
Die houd mij in zijn macht
Ik kijk elke dag na de lucht
Soms met een diepe zucht
De maan geeft veel licht
Helaas is dit het einde van mijn gedicht
-XxX-
Reacties op dit gedicht
Mutske vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
M-Rose
:
Zondag, december 06, 2009 21:24
ja de maan heeft erorm veel invloeden
ook negatieve helaas
Over dit gedicht
Auteur:
Mutske
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
06 december 2009
Thema's:
[Bewondering]
[Natuur]
[obsessie]