Een echte man,
26 jaar is een echte man,
die kan erwat van.
Hij heeft een lieve vrouw in zijn bezit,
een vrouw met pit.
Ze hebben al dochters en zonen,
die nog allemaal bijelkaar wonen.
Gelukkig, zijn zij allen tesamen,
met hun doop- en roepnamen.
's Morgens, 's Middags en 's Avonds bij het eten,
wordt het geloof niet vergeten.
Daarna vallen zij aan,
en laten nooit wat op hun bord staan.
Het is een heel druk gezin,
en niemand is te min.
Maar zij kunnen wel heel goed opschieten met elkaar,
en vinden weinig dingen raar.
Caroline.