Onverdragelijke liefde,
Verwarde gevoelens ik weet het niet meer,
Ik kan niet met jou krijgen het doet mij zeer,
Gevoelens voor jou zijn ontstaan,
Ik wil het laten merken maar jij ziet mij niet staan,
Liefde kan soms zo hard zijn hoe komt dit nog goed?
Jou zorgzaamheid doet mij zo'n goed,
Maar hoe kan ik het jou uitleggen,
In wat voor woorden moet ik het jou zeggen,
Verlangens naar een warme liefde om mij heen,
Nog langer wachten maakt mijn hart van steen.
xx