Woorden blijken WAAR!!!
26 mei 2006
Het doet pijn jullie niet te kunnen begroeten
Het voelt alsof ik moet boeten
Maar ik wil niet afhankelijk zijn
Van de tijd vol met pijn
Wil mn eigen dingen kunnen doen
Van mijn eigen poen
K zal voor jullie zorgen
Vandaag maar ook morgen
En de dagen die komen gaan
Laat alle instanties maar lopen naar de maan
Van hen hoef ik toch geen hulp te verwachten
Zij die me alleen maar ellende brachten
Me afschilderden als een slechte moeder
Zij die mijn lichaam vullen met woede
Terwijl alle feiten voor me zijn
Waarom verdomme doet het dan zon pijn
Omdat het rechtssysteem hier naar de filestijnen is
Het gepraat en het gegis
“Kinderbescherming” noemen ze zich
Ze drijven alleen een wig
In een situatie die toch al verpest is door de tegenpartij
Ach ja er kan nog meer bij
Wat maakt een kinderleven nu uit
Hup op naar de volgende buit
Het is nog maar een “Kind”
Wat maakt het uit wat dat kind ervan vind
Ze is nog geen 12 dus heeft geen rechten
Dus is het zinloos voor haar om te vechten
Haar lot ligt in andere handen
Handen die haar in de verdoemenis doen belanden
Hoe verrot kan een maatschappij zijn
Die een moeder en haar kinderen laten kreperen van de pijn
Eens zal de tijd het bewijzen
En dan zullen de haren ten berge rijzen
Hoe dit heeft kunnen gebeuren
Waarom ze gesloten waren alle deuren
Dan is het te laat
Dan word de schade zichtbaar van deze daad
Een kind geestelijk de vernieling in gedreven
Een kind dat niet meer weet hoe te leven
“Bedankt” meneer de rechter
Maar ik ben een vechter
En zal niet rusten
Voor ik heb niet alleen de lasten maar ook de lusten.
26 november 2009
Zie nu de tijd is daar
Geschreven woorden allemaal waar
Alle instanties al gehad
Steeds hoger de lange lat
Weer woorden die niet deugen
De zoveelste leugen
Hoe ver ben je van plan te gaan
Met welke woorden wil je me nu weer slaan
Opnieuw een nietszeggend excuus
Maakt mij al tijden niet meer confuus
Geschreven woorden, zijn jou om het even
Niet meer wetend hoe te leven
Ga je je gang en smijt je met woorden
Woorden die elke vorm van vriendschap doen vermoorden
En de betekenis ervan zo de grond in boren
En zijn er nog steeds mensen die ze aan (moeten) horen
Meisje ik hoop voor jou en je leven
Dat de instanties er niet de brui aan geven
Dat je leert hoe te leven met normen en waarden
Je eigen fouten te aanvaardden
De consequenties ervan te accepteren
En jezelf wat beschaving aan te leren
Mijn dochter zal je altijd blijven
Maar jou gedrag doet ons uiteen drijven
Ik zal aan de zijlijn blijven kijken
Zonder een hand aan te reiken
Dit keer zal je het zelf moeten klaren
En voelen wat ik al die tijd heb ervaren