playen is zo stoer,
jij de man
ik de hoer
Denkend aan je doel,
Nooit stilstaand bij mijn gevoel....
Dit is het spel,
het gaat supersnel,
Het veroveren eerst zo zwoel,dan kil
maar denk je dat mensen dat pikken?
of ieder dat wil?
Ooit wordt je wel eens gek op een meid,
Maar doe hetzelfde,
en 't vertrouwen in je is ze voorgoed kwijt,
Je hart word dan diep geraakt,
Je hebt het zelf dan veroorzaakt,
Dan weet je een keer hoe dat voelt
en dat het niet hoort
dat het leven niet gaat over hoeveel meisjes je scoort
verdriet en leegte zal er zijn
en dan heb je ook eens pijn