close encounters
Ik liep langs groene wei en zilveren sloot
toen een grijsbruine beweging mijn gezichtsveld binnen schoot
wat zie ik daar?
Wat kan dat zijn?
het is toch niet...of...jawel
een op de vlucht geslagen (kerst)konijn
Een Flappie rennend voor zijn leven
omdat hij het nog niet op wil geven
hij zal 't liefste een nieuw onderkomen willen
omdat ze hem anders levend zullen villen
Nou Flap zoek jij je heil maar hier, in dit gehucht
ik wens je sowieso een goede vlucht!