Kapot leven,
Verborgen tranen,
Verschillende wanen,
Het wilt stromen,
Vanwege kapotte dromen,
Gevangen in een gevoel van eenzaamheid,
Verloren in de zoveelste harde strijd,
Tranen die pas vallen in de nacht,
Gevoel dat de pijn nooit word verzacht,
Gevallen in het duisternis,
Eenzaam en achter gelaten met het gemis,
Verlangens naar dat gene wat er niet kan zijn,
Klevend in angstige pijn..
xx