Het doet pijn,
Alles breekt mijn hart,
Ik voel het scheuren binnen in mij,
De dagen worden weer zwart,
En alles raast voorbij,
Alle muren komen op mij af gevlogen,
De telefoontjes en woorden maken mij kapot,
Alles word zwart voor mijn ogen,
Net alsof ik sta in een donkere grot,
Ik voel mij gewoon verloren,
Ik weet niet hoe ik dit verder moet,
Al die stemmetjes in mijn hoofd die ik blijf horen,
Verzwakken mijn moed,
De boosheid komt naar boven en tranen beginnen te stromen,
Ze halen mij steeds meer naar beneden,
Zelf nog in de mooiste dromen,
Zonder enkele reden,
Wat heb ik gedaan wat heb ik deze wereld aan gedaan,
Vertel het en leg uit waarom jullie mij kapot maken,
Moet ik dan echt langzaam aan de pijn vergaan,
Zonder dat iemand over mij zal waken..
xx