Een vrouw
van wie ik hou
kan ik nooit geven wat zij wil
twijfel alom
ach, het is zo krom
Zij kan mij ook niet geven waar ik naar verlang
En ik ben weer bang
bang voor de liefde, voor de intimiteit
ik raak mezelf zo echt kwijt...
niet weten wat ik wil
leef ik maar door
nergens krijgen mijn verlangens echt gehoor
dus luister ik vanaf nu naar waar ik naar verlang
misschien word ik dan minder bang