De kerstboom
Verheven en fier.. sta ik nu in het gewemel!
dromend van een mooie sterrenhemel
nu ben ik getooid in zilver , goud en fonkelende lichtjes,
maar ach... nooit meer een konijntje die nu dichtjes ,
onder mijn takken schuilt,
de wind die door mijn kruin huilt
het geschreeuw van joelende kinderen
die mij met harde sneeuwballen hinderen,
nee mijn taak is bijna volbracht ,
dit wordt mijn laatste opdracht,
ik weet... het is gedaan..
ik sterf ....na nieuwjaar kijkt niemand mij nog aan
mijn leven is geleefd ,
mijn doel is dan voorbijgestreefd,
waarom moest ik de mooiste zijn
mij zo laten sterven doet zo'n pijn !!!
herplant mij in mijn bos ,geef mij een tweede kans!
en doe samen met mij de vreugdedans!!
bees17