Woorden heb ik niet meer,
die zijn al gezegt..
Mijn gevoelens heb ik,
ook al uitgelegt.
Mijn schouder heb ik wel...
Die mag je altijd lenen.
Mijn armen om je heen,
en samen met je wenen...
Nooit heeft een vriendin bij mij,
zoveel losgemaakt..
JIJ lieve vriendin
jij hebt mijn hart geraakt.
gemaakt voor een lieve vriendin van me,welke het momenteel erg moeilijk heeft...