Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Sterke gedachten
Sterke gedachten
dwalen door me heen
sommige staan sterk
sommige staan op een been
Gedachten als
toekomst en gevoel
soms weet ik zelf niet eens
wat ik bedoel
TOEKOMST
Streef ik voor mijn hobby
of ga ik voor het geld
kan ik het wel aan
of sta ik omsingeld
in een slagveld
GEVOEL
Vragen als wie ben ik?
en wat vind ik?
dwalen van kant naar kant
je komt er zelf wel achter
al klinkt dat frappant
Sterke gedachten
dwalen door me heen
wat IK nou eens wou
is dat mijn onzekerheid verdween
Reacties op dit gedicht
mysterious-me vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
mysterious-me
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
10 december 2009
Thema's:
[Onzekerheid]