Hopeloos verliefd,
Gevangen in een onmogelijke liefde,
Geobsebeerd door je grootste geliefde,
Maar wetend dat het niet werkelijkheid word,
Dan is het het verdriet dat zich stort,
Tranen springen in mijn ogen,
De liefde heeft mij alweer bedrogen,
Verlangens naar diegenen waarmee je de liefde mee wilt bedrijven,
Maar je weet zelf dat het bij je dromen zullen blijven,
De pijn raakt je diep van binnen,
Omdat je weet dat deze liefde niet valt te overwinnen.
xx