Een jonge vrouw,
Deze jonge vrouw maakt veel plezier,
ze maakt dat en dat doet ze hier.
Met haar 34 jaar bij haar thuis,
een party in huis.
Overdag werkt zij nog,
's Avonds leest zij veel toch.
Het werk wat zij doet is,
zij verkoopt heerlijke vis.
Naar huis neemt zij ze ook wel eens mee,
b.v.b. haring met uitjes eet ze heel tevree.
Ook andere vis eet zij op,
dat is voor haar beslist geen strop.
Vis is heel gezond,
en eet haar buik daarmee rond.
Ook verkoopt zij, vis, erg veel,
en dat is heel reeel.
Caroline.