De tijd..
als ik de klok hoor tikken
dan word ik gek van dat getik
de tijd vliegt voorbij
wanneer stopt dat eens
de tijd gaat maar harder en harder
er zit geen stop op
zo vlieg ik zelf nog eens
de wereld uit
zonder dat ik het in de gaten heb
vliegt de tijd voorbij
en zo is er alweer bijna een jaar voorbij
zonder iets bereikt te hebben
*,,Hanneke,,*