Hoe kan 1 simpele muur zoveel invloed op me hebben?
Hoe kan 1 simpele muur zoiets doen?
Waarom kan dit gevoel niet gewoon wegebben?
Wordt het ooit weer zoals toen?
Misschien is zijn doel mij te pijnigen,
want uiteindelijk bracht hij ons saam.
Hij wist vast en zeker dat dit zo zou eindigen,
want ik zag haar elke keer dat ik keek door dat raam.
Ze was zo mooi, ze leek zo volmaakt,
maar zoals eerder gezegd wil de muur mij kwellen.
Ik weet, ze kan er niet aan doen dat God haar zo heeft gemaakt,
maar wie had verwacht dat ik daardoor werkelijk de stenen zou beginnen tellen?
- Gemaakt voor boekbespreking Nederlands, gebaseerd op het boek 'De muur' van Jos Vandeloo ;-)