gedachtenloos , lopend in het bos
gedachten die ergens of nergens vandaan komen
gedachten die tijdens het lopen
hun eigen loop hebben
ze komen zomaar los
verwaaien tussen de bomen
als flarden mist ongrijpbaar
niet terug te denken....... ze zijn gedacht
hebben soms een zekere macht of kracht
komen en gaan als eb en vloed
overspoelen onzichtbaar
ruw en ongenaakbaar
of
zacht als fluweel en oneindig goed
als je denkt dat alles gedacht is
heb je het mis
het is gewoon weer wachten op nieuwe gedachten
ze komen gedachtenloos los
soms lopend in het bos