12-12-09
Ik kan het niet aan zien
Hoe je haar knuffelt’ hoe je van haar houd
Alles in mij het is zo kill en koud
Je laat me lachen, je laat me huilen
In jou armen wil ik schuilen
Bij niemand anders wil ik dat doen
Waarom kan het niet meer zijn zoals toen?
Nu lig je daar met haar en laat je mij alleen
Ik vraag me af: waar moet ik nu heen?
Waar kan ik uithuilen, wie kan ik toch vertrouwen
Ik heb niemand meer waar ik op kan bouwen
Ik voel me zo eenzaam en in de steek gelaten
Jij was de enigste met wie ik een beetje praten
Hoe moet ik nu verder zonder jou?
Want jij bent de enigste waar ik zoveel van hou
Mijn eerste grote liefde, 16 maanden lang
Nu je weg bent maakt het mij zo bang
Ik weet niet wat ik doen moet
De ene moment voel ik me slecht, dan plots weer goed
Als je in mijn ogen kijkt zie je verdriet
Maar op mijn gezicht een lach die iedereen ziet
Het maakt het gewoon nog moeilijker omdat bij me in huis woont..:(