Hartverscheurend,
Als iemand waar je zielsvéél van houdt,
twijfelt aan haar liefde voor jou
wanneer anderen haar hoofdje verwarren.
Hartverscheurend,
Wanneer ze bij je is en geniet,
van de mooie momenten,
maar even later van de wereld verdwijnt
en
met woorden van twijfels,
een mooie dag teniet doet.
Hartverscheurend,
Wanneer ze je huilend opbelt
wanneer zij het moeilijk heeft
maar ze je niet wilt zien
en
jou verbiedt naar haar toe te komen.
Hartverscheurend,
Wanneer ze je wilt betalen,
voor dingen
die je uit liefde
voor haar gedaan hebt.
Hartverscheurend,
Wanneer je haar vertelt
dat je zo niet verder kunt
en
ze gelijk haar handen
in onschuld wast met woorden
dat ze altijd eerlijk is geweest
maar gewoon wat meer tijd nodig had.
Tijd die haar twijfels,
onzekerheid en angsten wel zou doen oplossen....
Tijd die door deze toestanden
mijn hartje verscheurde....