ik wil leren,
de wereld die zwaar is,
zal ik trotseren,
het zal mijn wereld worden.
het creatieve pad is zwaar om te begaan,
kritiek zal je vertrouwen doen wankelen.
maar ik wil echt leren,
al is het zwaar,
ik zal het trotseren
vallen en opstaan
tot het echt geen nut meer heeft.
ik zal leren