mijn leven
ik wil het opgeven
zoals het nu gaat kan ik het niet aan
zo kan het niet verder gaan
onbelangrijk voor iedereen
sta ik alleen
opgesloten in mezelf keer ik naar binnen
dit gevoel kan ik niet overwinnen
er gebeurd te veel
en als ik het al deel
kan ik niet rekenen op goede raad
ook al bedoelen ze het als een goede daad
ik heb er niks aan
ik kan maar beter gaan