Na een lange verre reis
Is er nog altijd geen prijs
Een prijs die je beloont voor wat je hebt gedaan
Maar niemand die jou ziet staan
Je bent geen wereldwonder
Niet heel erg bijzonder
Maar toch heb je een plek op de wereld gekregen
En zijn er op de wereld meerdere wegen
Kies de juiste weg en laat je inspireren
Er is nog zoveel op de wereld te leren
De weg die je nu hebt ingeslagen was misschien geen succes
Dat is nu juist de wijze les
Het is tijd om een nieuwe weg te kiezen
Je hebt immers niets te verliezen
Laat de mensen zien dat er meerdere wegen te bewandelen zijn
Soms doet één weg gewoon teveel pijn
Zie de toekomst positief tegemoet
Dan zul je zien, alles komt goed