Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Vriendschap
Herinner je nog
hoe liefde ons vereende
toen de muren vielen
tussen oost en west
je zachte handen
je bolle wangen
je lieve ogen
je blijde lach
je lieve schrille stem
je warme wollen vest
tot onze wegen scheiden
en ik slechts kon wenen
om jou een muze om te koesteren
voor een leven lang
zo fluisterde ik s nachts je naam
tot hemels ogen sterren oren
tot ik je als een wonder weer zag
nadat ik een hart van liefde
tekende op je raam
je zachte handen
je bolle wangen
je lieve ogen
je blijde lach
je lieve schrille stem
je warme wollen vest
zo trof ik je in de kou
maar je liep voorbij
je blik zei
"waar ben ik nou?"
Ik zal je nooit vergeten
je zachte handen
je bolle wangen
je stoute ogen
je blijde lach
je lieve schrille stem
je heerlijk warme wollen vest
want niets minder
dan een gedachte aan jou
verwarmt mijn hart het best
Reacties op dit gedicht
Stan Rams vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Stan Rams
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
15 december 2009
Thema's:
[Gemis]
[Verlangens]
[Liefde]