Als een sterretje in de nacht
zo betoverend mooi
zo wonderschoon
en zoveel toverkracht
vliegt ze met een grote boog
om de aarde
nooit zal ze verliezen haar waarde
ze schijnt zoals ze altijd al scheen..
Zoals dat sterretje in de nacht
zo verschrikkelijk lief
zo betoverend mooi
en zo lieflijk zacht
Vlieg jij met een grote boog
om de aarde
nooit zal zij verliezen haar waarde
ze schijnt nog steeds..
zoals ze altijd scheen..